Training

Jouw training in Ouwehands Dierenpark

Even weg van kantoor, het alledaagse achterlaten. Waar kan dat nu beter dan tussen de dieren? Een bijzondere locatie als Ouwehands Dierenpark doet veel voor een training. Het prikkelt en enthousiasmeert de deelnemers en zorgt voor inzichten en dialogen die je anders niet zou hebben. 

Een bijzondere training tussen de dieren

Ouwehands Dierenpark ligt in de historische omgeving van de Grebbeberg tussen de bossen. Omringd door dieren wordt uw training een unieke belevenis. De trainingen vinden plaats op diverse locaties. Voor iedere groep is er een geschikte plek. Een training is al mogelijk vanaf 25 personen en tot 350 personen. 

Een training met ontspanning

Een trainingsdag is voor deelnemers erg intensief. We zorgen dan ook zeker voor de inwendige mens met een goede ontvangst en een lekkere lunch. De lunch kunnen wij verpakken in een tas, zodat deelnemers deze al lopend door het park kunnen nuttigen. Want tijdens de training behoort een bezoek aan de dieren door middel van een rondleiding of een presentatie ook tot de mogelijkheden. 

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier