Vergaderen in een unieke omgeving

Jouw vergadering tussen de dieren wordt een inspirerend avontuur!  Laat je verrassen door een sfeervolle beleving in  de unieke vergaderlocaties met passende arrangementen en ontmoet de meest unieke diersoorten in het park. Waar gaat jouw reis naartoe?

Vergaderen in Ouwehands Dierenpark 

Midden in het dierenpark ontdek je  onze unieke vergaderlocaties.  Waan jij je het liefst in een tropische jungle en spot je  tussen het bladerdek de meest bijzondere dieren? Of trek jij je liever terug tussen de schatten van Afrika in onze African Lodge Kalahari? Reis af met je gezelschap naar de authentieke Chinese sfeer. Betreed de poort naar het verblijf van de unieke reuzenpanda’s en strijk neer in het traditioneel Chinese Pandasia.  Op zoek    naar een spetterende start van de dag? Grote groepen kunnen zich  tijdens de kick-off onderdompelen in de waterwereld van de Californische zeeleeuwen in de Blue Lagoon. 

Vergaderarrangementen (vanaf 25 personen)

Vergaderingen kunnen worden gehouden voor groepen van 25 tot 350 personen. Onze getalenteerde koks verrassen je gasten met culinaire hoogstandjes, van smakelijke ontvangsthapjes en borrels tot een spetterende barbecue. Elke vergaderlocatie   heeft een eigen uniek thema en is volledig uitgerust met alle benodigde audiovisuele apparatuur. Laat de natuurlijke pracht en de aanwezigheid van dieren je vergadering verrijken en transformeer je zakelijke evenement tot een inspirerend avontuur.

4 uurs vergaderarrangement - €53,95 8 uurs vergaderarrangement - €60,95 
Entree Ouwehands Dierenpark Entree Ouwehands Dierenpark
Parkeerkaart Parkeerkaart
Notitieblokken en pennen Notitieblokken en pennen
Ontvangst met koffie, thee en versgebakken bananenbrood Ontvangst met koffie, thee en versgebakken bananenbrood
Koffie, thee, mineraalwater voor tijdens de in de pauze Koffie, thee, mineraalwater voor tijdens de in de pauze
Inclusief een uitgebreid lunchbuffet Inclusief een uitgebreid lunchbuffet
  Frisdrankbreak - limoen drank met verse munt en donkere chocolade

 

Zaalhuur
De zaalhuur is niet ingebegrepen bij de vergaderarrangementen.  De zaalhuur is inclusief beamer, projectiescherm en wifi. 

Zaalhuur 1/2 dag Hele dag
Jungle Lodge € 225,00 € 375,00
Jangala € 375,00 € 625,00
Yasuni € 375,00 € 625,00
Kalahari € 425,00 € 700,00
Pandasia € 475,00 € 800,00
Jungle Restaurant (exclusief) € 900,00 € 1.500,00


Wacht niet te lang en reserveer alvast vrijblijvend op de gewenste datum!

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier