Groepsarrangementen

Geniet  samen met je vrienden, familie of collega's van een compleet  verzorgde dag vol dierbare ontmoetingen.  Een spetterend feest vieren en de gasten op een spectaculaire manier verwelkomen? Hef dan samen het glas bij de Afrikaanse leeuwen, drink een cocktail in de jungle of breng een bezoek aan een exclusieve zeeleeuwenshow! Speciaal voor groepen vanaf twintig personen hebben we een aantal arrangementen samengesteld. 

Heb je een vraag  over de groepsarrangementen? Laat het ons weten! Ook als je zelf een idee hebt over een groepsarrangement horen we dat graag. We denken graag mee en maken een voorstel voor je op maat.

Kidsparty

Ben je binnenkort jarig? Maak er een geweldig feest van en vier het samen met je vriendjes en vriendinnetjes in Ouwehands Dierenpark.

Naar kidsparty

Schoolreis

Bewonder de dieren en leer op een leuke manier meer over hun natuurlijke leefgebied,  de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen. Ontmoet de unieke reuzenpanda’s, sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de beren in Expeditie Berenbos én hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle!

Naar schoolreis

Arrangementen en feesten

Wil je een spetterend feest vieren en de gasten op een spectaculaire manier verwelkomen? Hef dan samen het glas bij de leeuwen, drink een cocktail in de jungle of geef een openingsspeech tussen de gorilla’s.

Naar arrangementen en feesten