Actuele informatie

Voor je bezoek aan Ouwehands Dierenpark wijzen we je op het volgende:

Om ervoor te zorgen dat je dagje uit in Ouwehands Dierenpark een geweldige beleving wordt, koop je nu eenvoudig en snel online tickets via de  ticketshop.   


Horecalocaties

  • De horecalocaties Pássaro en RavotAapia zijn dagelijks geopend. Overige horecagelegenheden zoals het Jungle restaurant, Pandasia restaurant en Monkey Bites zijn geopend o.b.v. verwachte drukte en besloten evenementen.

Lees hier meer over de diverse horecalocaties.  Heb je een voedselallergie of speciale dieetwensen, neem dan gerust  contact  met ons op! Onze koks houden graag rekening met je. Bekijk hier de mogelijkheden.

RavotAapia

In RavotAapia en op andere plekken op het park zijn waterpartijen. Houd er dus rekening mee dat kinderen een nat pak kunnen halen. In de Zooshop en Pandasia Giftshop is kinderkleding te koop of neem eventueel droge kleding mee.

Algemene informatie

  • I.v.m. de geplande bouw van het nieuwe bonoboverblijf is de Jungle Express voor onbepaalde tijd gesloten.  Een ritje in de Jungle Express zal in de toekomst onderdeel blijven uitmaken van Ouwehands Dierenpark.
  • Een uur voor sluitingstijd kunnen er minder dieren zichtbaar zijn.
  • Honden zijn welkom, mits kort aangelijnd.
  • Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan om je in het park voort te bewegen middels rollend materiaal zoals fietsen, skateboards, driewielers, steppen en loopfietsen.
  • De Academie wordt verbouwd en is daarom tijdelijk niet te bezoeken.
  • Het Aquarium is i.v.m. werkzaamheden op donderdag 5 december en vrijdag 6 december tijdelijk gesloten.

Let op: géén toegang voor honden in Het Wad, de Theatertent en de foodcounter van het Jungle restaurant. In RavotAapia zijn honden alleen toegestaan op de paden en het terras. Het gebruik van opruimzakjes is verplicht. Deze ontvang je bij de entree van het dierenpark. Gediplomeerde hulphonden en honden van abonnementhouders zijn gratis.