Actuele informatie

Voor je bezoek aan Ouwehands Dierenpark wijzen we je op het volgende:

Om ervoor te zorgen dat je dagje uit in Ouwehands Dierenpark een geweldige beleving wordt, koop je nu eenvoudig en snel online tickets via de  ticketshop.   
 

Horecalocaties

  • De horecalocaties  Pássaro, Pandasia  en RavotAapia zijn  geopend.

O.b.v. verwachte drukte kunnen de openingstijden van de horecalocaties variëren.

Lees hier meer over de diverse horecalocaties.  Heb je een voedselallergie of speciale dieetwensen, neem dan gerust  contact  met ons op! Onze koks houden graag rekening met je. Bekijk hier de mogelijkheden.

RavotAapia

In RavotAapia en op andere plekken op het park zijn waterpartijen. Houd er dus rekening mee dat kinderen een nat pak kunnen halen. In de Zooshop en Pandasia Giftshop is kinderkleding te koop of neem eventueel droge kleding mee.

Algemene informatie

  • I.v.m. de bouw van het nieuwe bonoboverblijf is de Jungle Express voor onbepaalde tijd gesloten.  Een ritje in de Jungle Express zal in de toekomst onderdeel blijven uitmaken van Ouwehands Dierenpark.
  • Een uur voor sluitingstijd kunnen er minder dieren zichtbaar zijn.
  • Honden zijn welkom, mits kort aangelijnd.
  • Het nachtdierenverblijf is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Let op: géén toegang voor honden in Het Wad, de kinderboerderij, de Theatertent en de foodcounter van het Jungle restaurant. In RavotAapia zijn honden alleen toegestaan op de paden en het terras. Het gebruik van opruimzakjes is verplicht. Deze ontvang je bij de entree van het dierenpark. Gediplomeerde hulphonden en honden van abonnementhouders zijn gratis.