Dit wil je niet missen

Een orang-oetan die boven je hoofd slingert of een pelikaan die een vis uit het water schept. In iedere hoek van Ouwehands Dierenpark valt er wel iets bijzonders te ontdekken.  Maar deze hoogtepunten wil je echt niet missen!

Pandasia

Heb je altijd al reuzenpanda's  in het echt willen bewonderen? Dat kan in Ouwehands Dierenpark! Ontdek meer over de reuzenpanda's en Pandasia, het leefgebied van de reuzenpanda's Xing  Ya en Wu Wen.

Pandasia

Bonobo's

Ontdek het splinternieuwe bonoboverblijf en de groep mensapen die nu te zien is in Ouwehands Dierenpark Rhenen! 

Bonobo's

Expeditie Berenbos

De bruine beer leer je pas écht kennen als je door zijn natuurlijke leefomgeving trekt. Ga op avontuur in Expeditie Berenbos, bezoek het pittoreske dorp Karpatica en ontdek in Het Berenbos de wereld van de beer.

Het Berenbos

In Het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Ze genieten van een twee hectare groot bosperceel met onder meer een waterval, rotsen en een vijver.

Expeditie Berenbos

RavotAapia

Hang de beest uit in RavotAapia en ontdek spelenderwijs alles over de jungle en haar bewoners! Klauter als een doodshoofdaap langs touwen en door loopbruggen, bewonder de wiegende nesten van de wevervogels en ontmoet de vliegende honden in de griezelspelonk. De echte waaghals roetsjt in razende vaart van de metershoge glijbaan  of stapt in de Jungle Express voor een avontuurlijke tocht.

RAVOTAAPIA

Neus aan Neus

Ooit neus aan neus gestaan met een zwemmende of spelende ijsbeer? Bij het ijsberenverblijf 'Neus aan Neus'  kun je  deze bijzondere dieren  van heel dichtbij bewonderen!

NEUS AAN NEUS