Dit wil je niet missen

Een orang oetan die boven je hoofd slingert of een pelikaan die een vis uit het water schept. In iedere hoek van Ouwehands Dierenpark valt er wel iets bijzonders te ontdekken.  Maar deze hoogtepunten wil je echt niet missen!

Pandasia

Heb je altijd al reuzenpanda's  in het echt willen bewonderen? Dat kan in Ouwehands Dierenpark! Ontdek meer over de reuzenpanda's en Pandasia, het leefgebied van de reuzenpanda's Xing  Ya en Wu Wen.

Pandasia

Expeditie Berenbos

De bruine beer leer je pas écht kennen als je door zijn natuurlijke leefomgeving trekt. Ga op avontuur in Expeditie Berenbos, bezoek het pittoreske dorp Karpatica en ontdek in Het Berenbos de wereld van de beer.

Het Berenbos

In Het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Ze genieten van een twee hectare groot bosperceel met onder meer een waterval, rotsen en een vijver.

Expeditie Berenbos

Gorilla Adventure

Oog in oog staan met een gorilla? Via een enorme kloof daal je af in de oude mijnschacht, diep onder de grond en beleef je een spannend avontuur tussen de gorilla’s.

GORILLA ADVENTURE

RavotAapia

Hang de beest uit in RavotAapia en ontdek spelenderwijs alles over de jungle en haar bewoners! Klauter als een doodshoofdaap langs touwen en door loopbruggen, bewonder de wiegende nesten van de wevervogels en ontmoet de vliegende honden in de griezelspelonk. De echte waaghals roetsjt in razende vaart van de metershoge glijbaan  of stapt in de Jungle Express voor een avontuurlijke tocht.

RAVOTAAPIA

Neus aan Neus

Ooit neus aan neus gestaan met een zwemmende of spelende ijsbeer? Bij het ijsberenverblijf 'Neus aan Neus'  kun je  de speelse ijsbeertweeling van heel dichtbij bewonderen!

NEUS AAN NEUS

 

Academie

Benieuwd naar hoe een slangenhuid nu eigenlijk aan voelt of altijd al willen weten hoe hard een struisvogelei is? Verwonder je in de Academie over het dierenrijk en vind antwoord op al je vragen over dieren. Met de ontdekkingstochten test jij je dierenkennis en word je een echte expert. En onze gidsen helpen je natuurlijk graag met het zoeken naar de goede antwoorden. Allemaal goed afgerond? Als beloning krijg je een echt Academie Diploma!

Academie