Met een groep naar de dierentuin

Een dag vol dierbare ontmoetingen, wie smacht er niet naar? Gezellig samen met familie, vrienden of collega’s genieten van een heerlijke dag in de dierentuin.   Om van een veilige dag uit te genieten bieden wij een speciaal arrangement aan voor groepen (vanaf 20 personen) die op eigen gelegenheid het park willen bezoeken.  Zo kun je toch in deze tijd een verjaardag, familiedag of personeeluitje organiseren!   Wandel onder de slingerende orang-oetans door, neem een kijkje bij de bruine beren in het welbekende Berenbos en zie hoe de jonge reuzenpanda Fan Xing op ontdekkingstocht gaat in Pandasia - het mooiste pandaverblijf ter wereld!

Voorbeeld groepsarrangement
Naast een gereduceerd entreetarief kun je aanvullend kiezen voor  een Ouwehand giftcard die te besteden is in alle geopende horecalocaties en shops.  De hoogte van de waarde van een giftcard kun je  zelf bepalen. Het minimale bedrag is €12,50 per giftcard.  

Giftcard Ouwehands Dierenpark

21 tot 50 personen vanaf 3 jaar*
Entree voor € 22,50 p.p.
Giftcard waarde vanaf € 12,50 p.p.
Totaal vanaf € 35,00 p.p.

Extra's bij het arrangement
Parkeerkaart voor € 8,00 per auto

* Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn gratis. 

Reserveren
Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij dit jaar een beperkt aantal gasten op het park toelaten. Op basis van online reserveringen en het verplichte gebruik van tijdsloten, zorgen wij voor een goede spreiding en een veilige beleving in het park. Wacht dus niet te lang en leg alvast vrijblijvend een gewenste datum vast of vraag om meer informatie. 


Aanvraagformulier groepsarrangement

Mogelijkheden in Ouwehands Dierenpark 
Als de coronamaatregelen versoepelen en er weer meer mogelijk is, zijn wij ook de perfecte locatie  voor andere groepsarrangementen. Heb je nu alvast een vraag? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Contact

Heb je vragen, wil je digitaal kennismaken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

E-mail aan sales@ouwehand.nl Tel: 0317 650 200