Referenties


Wij laten u natuurlijk graag zelf onze bijzondere locaties en culinaire mogelijkheden zien, maar delen ook met veel plezier de ervaring van gasten die u voor gingen.

Wij kijken terug op een geweldig huwelijksfeest! Wij hebben ons gezien, verwend en speciaal gevoeld.

Wat ons in het bijzonder opviel was:

  • De medewerkers, zowel in de voorbereiding als tijdens het feest was geen moeite te veel. De medewerkers dachten mee, waren zorgzaam en attent en deden er alles aan om het de gasten het naar hun zin maken. Op deze medewerkers mag Ouwehand heel trots en zuinig zijn! Dit is niet alleen wat wij hebben ervaren, maar ook terugkregen van onze gasten.
  • Gebak, buffet en desserts waren heerlijk en perfect verzorgd. Het zag er mooi uit en het smaakte nog beter! Ook voor gasten die wat later kwamen, werd nog snel wat geregeld.
  • Bij zowel het brengen van spullen als na afloop het weer afvoeren, kregen we volop medewerking. Helpen dragen, een steekwagen etc. 
Wij vinden dat jullie een bijzondere prestatie met elkaar hebben neergezet, waar jullie trots op mogen zijn.

Huwelijksjubileum, 80 personen

Alle (adoptie) kinderen met hun ouders hebben ontzettend genoten in jullie park!

De Kalahari en de Jungle Boomhut zijn bij uitstek geschikt om groepen mensen te ontvangen. Alle (adoptie) kinderen met hun ouders hebben ontzettend genoten in jullie park! Van de dieren tot RavotAapia. Dank jullie wel!

Esther Appeldoorn Adoptiestichting Meiling Evenement, 850 personen

Mede dankzij jullie gastvrijheid en goede zorg, was onze bijeenkomst een succes!

We zijn niets tekort gekomen en hebben genoten van de leuke activiteit!

Jacqueline Schriever Kijkshop B.V. Bijeenkomst, 130 personen

In één woord: GRANDIOOS!

Zaterdag 5 september 2015 hebben wij een familiereünie gehouden in Ouwehands Dierenpark. Ondanks dat het weer niet optimaal was, was het verblijf in Ouwehands dat wel. Het eten, drinken en onderkomen was zeer goed. Bovenal lof voor de bediening, wij hadden mensen bij ons met rollators en één met een rolstoel. Ze reden de mensen langs het buffet en hielpen opscheppen. Hier kan menig restaurant een voorbeeld aan nemen. Nogmaals Ouwehands Dierenpark, HEEL ERG BEDANKT.

Familiedag, 35 personen

Your hospitality is outstanding!

It has been a great pleasure holding our EAZA Academy Course on Animal Training in your Zoo. Your hospitality is outstanding and we saw wonderful animal training and always focusing on the animal's welfare. Everyone was so helpful and nice. We would very much like to thank everyone: keepers, service staff and management for a fantastic week! Thank you!

Kirstin Anderson Hansen and Annette Pedersen EAZA Animal Training Working Group Training, 20 deelnemers

Vergaderen tussen de gorilla’s rocks!

Wij willen kaas cool maken en waar kan je beter geïnspireerd worden tussen de coolste dieren ter wereld! Vergaderen tussen de gorilla’s rocks!

Martijn Bos CEO, Boska Holland Cheesewares Zakelijk bijeenkomst, 20 deelnemers

Enorm bedankt voor de geweldige dag!

Het Cegeka Sinterklaasfeest in de dierentuin van Ouwehands was super geregeld. De kinderen waren weer gespannen, maar jullie hebben hun verwachtingen zeker waargemaakt. Leuke dag gehad in de dierentuin, daarna heerlijk gegeten en aansluitend het Sinterklaasfeest gevierd in het Junglerestaurant. Enorm bedankt voor de geweldige dag!

Cegeka Nederland b.v. Veenendaal Bijeenkomst, 130 personen

Dank jullie wel voor de goede service!

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat de meeting twee weken geleden bij jullie echt super was! Mooie locatie en de ontvangst met koffie/ thee en lekkernijen was goed. De lunch was erg lekker. En we hebben genoten van de rondleiding. Hoe die man vertelde was echt heel leuk! Dank jullie wel voor de goede service en een goede meeting die wij hebben kunnen houden dankzij jullie inzet.

Sharon Bulkmans Novartis Consumer Health Bijeenkomst, 12 personen