Organiseer uw relatie-evenement tussen de dieren?

Wilt u uw relaties een speciale dag cadeau doen? Reserveer dan een uniek evenement tussen de dieren in Ouwehands Dierenpark.

Een uniek relatie-evenement

Van een dagje uit met een ontvangst en lekkers tot een lunch, een barbecue of een uniek diner: alles is mogelijk in Ouwehands Dierenpark. Onze medewerkers staan klaar om er een onvergetelijke personeelsdag van te maken. Combineer de overheerlijke cateringmogelijkheden met een unieke rondleiding of andere activiteit rondom de bewoners van ons dierenpark. Geef uw gasten bijvoorbeeld een spetterend welkom tijdens een unieke presentatie en zeeleeuwenshow in Zeeleeuwentheater Blue Lagoon.

Een relatie-evenement met het hele gezin?

Door de unieke locatie van Ouwehands Dierenpark die geschikt is voor alle leeftijden is het uitnodigen van uw medewerkers inclusief partner, kinderen of zelfs kleinkinderen eenvoudig te organiseren. Van 0 tot 100, een bedrijfsfeest  bij Ouwehands Dierenpark is een onvergetelijke belevenis voor iedereen. Er zijn diverse activiteiten voor verschillende gezelschappen, zodat de groep eenvoudig kan worden opgedeeld. Ook zijn er speurtochten met vragen voor alle leeftijden, zodat aanwezige gezinnen er samen op uit kunnen trekken. 

De catering tijdens uw personeelsfeest kunnen wij ook voor alle leeftijden verzorgen. Zo serveren wij ook kindermenu’s.

 

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier