Interactieve spellen

WHATSAPP GAMES

Doe mee aan de WhatsApp Games in Ouwehands Dierenpark, ideaal om in groepen het dierenpark op een educatieve en ludieke manier te ontdekken! Krijg opdrachten, zoek verrassende locaties, maak foto's en ontdek het park spelenderwijs. Een luchtige, laagdrempelige teambuildingsactiviteit waarbij samenwerking, competitie en fun centraal staat. Telefoon in de aanslag? Let the games begin!

Ontdek onze drie spellen:

  • Whatsapp Experience:   Ga buiten op avontuur en los de raadsels en foto-opdrachten op. Je zult plekjes in het park ontdekken die je verrassen en waarvan je het bestaan niet vermoedde!
  • Doe de Zoo:  Ga op pad en bezoek verschillende buitenlocaties in het park. Verzamel alle letters door het succesvol uitvoeren van de denk-en doe-opdrachten. Lukt het jullie om zo de code te kraken?
  • Codekrakers:   Bij dit binnenspel draagt elk juist opgelost stukje bij aan het kraken van de code. Of je nu binnen één team speelt of in meerdere teams tegen elkaar, Codekrakers garandeert een spannende activiteit!  

Tijdsduur: maximaal 3 uur spelbegeleiding
Vanaf 6 personen € 8,75 per persoon, of € 52,50 per team (ex. btw)


Aanvraagformulier Whatsapp Game

ANIMAL ADVENTURE: ONTRAFEL HET MYSTERIE

Duik samen in het avontuurlijke mysterie van Ouwehands Dierenpark, waar jullie op zoek gaan naar aanwijzingen om de erfenis van een overleden bioloog veilig te stellen.  Een opmerkelijke ontdekking is gedaan in zijn huis, en in verschillende teams zullen jullie met behulp van de aanwezige dierenkennis en kundigheid de nalatenschap proberen te bemachtigen. Een acteur begeleidt het verhaal, waardoor het spel nog meeslepender wordt. Personaliseer dit avontuurlijke spel naar jouw bedrijf voor een extra unieke ervaring. Durf jij de uitdaging aan?

Tijdsduur: maximaal 3 uur spelbegeleiding

De Animal Adventure kan zowel buiten op het park als binnen in een locatie worden gespeeld en is dus weersonafhankelijk te reserveren.

Binnengame   Buitengame  
Tot 40 personen   € 1.295  ,00  

Tot 40 personen  

€ 1.395  ,00  
40 - 80 personen  € 32,50 p.p. 40 - 70 personen  € 33,50 p.p.
80 - 100 personen  € 29,50 p. p. 70 -    100 personen  € 21,50 p. p.
125+ personen  € 27,50 p.p. 100 - 175 personen  € 29,50 p.p.
    175+ personen  € 27,50 p.p.

*Tarieven zijn exclusief 21% btw p.p.

Aanvraagformulier Animal Adventure

OUWEHANDS PUBQUIZ

De Ouwehands PubQuiz is een afwisselende quiz waarbij de teams worden uitgedaagd om al hun dierenkennis in de strijd te gooien. Bereid je voor op diverse rondes, waaronder het herkennen van geluidsfragmenten, opdrachten en het beantwoorden van vragen over de dieren in het park.  Door de enthousiaste spelleider wordt dit een meeslepend en humorvol hoogtepunt van jullie bezoek aan Ouwehands Dierenpark.

Tijdsduur: 60-90 minuten
Prijs: vaste kosten € 250,00 + € 5,00 per persoon 


Aanvraagformulier Pubquiz

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie over onze teambuilding activiteiten of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Contactformulier Tel: 0317 650 200