Ouwehand Giftcard

Op zoek naar een leuk uitje met uw bedrijf of personeelsvereniging?

Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt de mogelijkheid om met een digitaal entreebewijs, in combinatie met een giftcard, een ontspannen dag in een unieke avontuurlijke groene omgeving te organiseren. De giftcard wordt opgeladen met een saldo naar keuze en is te verzilveren in alle geopende restaurants en in onze giftshops.  

Tarieven entreebewijzen*
 € 23,00 

*Tarieven geldig voor groepen vanaf 20 personen exclusief de giftcard. De giftcard kan worden opgeladen met een saldo naar keuze met het minimale bedrag van €10,00 per persoon. Het saldo van de giftcard wordt bij de entreeprijs opgeteld.

UNIEK IN NEDERLAND… DE REUZENPANDA’S!
Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer in één van de mooiste pandaverblijven ter wereld. Sta neus aan neus met de speelse ijsberen, loop onder de slingerende orang-oetans door en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Ga op avontuur in Gorilla Adventure of bekijk de bijzondere nevelpanters en de Afrikaanse olifanten. Hang de beest uit in de grote overdekte speeljungle RavotAapia en ontdek spelenderwijs alles over de jungle en haar bewoners. Veilig samen uit in Ouwehands Dierenpark!

Contact

Voor meer informatie of het plannen van uw uitje:

Stuur een e-mail Tel: 0317 650 200