Chinese pers op bezoek in Pandasia en Rhenen

Nieuws Reuzenpanda Pandasia

Vandaag, 5 april 2017, heeft Ouwehands Dierenpark verschillende Chinese pers en fotografen mogen ontvangen.  Robin de Lange, directeur van Ouwehands Dierenpark, vertelde hen alle ins en outs over het reuzenpandaverblijf tijdens een rondleiding door Pandasia.

Onderdeel van deze dag was ook een tour door het centrum van Rhenen onder begeleiding van o.a. de burgemeester en wethouder. Met de opvallende Beestenbus werden alle aanwezigen naar het centrum van Rhenen gebracht. De gemeente, lokale ondernemers en het Regionaal Bureau voor Toerisme hebben hun uiterste best gedaan om Wu Wen & Xing Ya volgende week een zo warm mogelijk welkom te heten. De rotondes zijn versierd met twee reuzenpanda's van mos, er zijn veel etalages en winkels aangekleed met panda knuffels en versieringen en er is zelfs panda-gebak en panda-ijs gemaakt. Natuurlijk mocht een wandeling langs de historische Cunerakerk niet ontbreken.

Op woensdag 12 april arriveren de reuzenpanda's Wu Wen & Xing Ya in Ouwehands Dierenpark. Vanaf de officiële opening, waarvan de datum nog bekend wordt gemaakt, zullen de reuzenpanda’s te zien zijn voor de bezoekers van het dierenpark.