Goede eerste nacht voor Xing Ya & Wu Wen

Nieuws Reuzenpanda Pandasia

Na de lange reis hebben de reuzenpanda’s Xing Ya & Wu Wen een goede en rustige eerste nacht gehad in hun nieuwe onderkomen in Pandasia.

Xing Ya & Wu Wen eten ook van de Nederlandse bamboe. Dat is goed nieuws, want reuzenpanda’s zijn erg kieskeurige eters. Vanuit China is er ook bamboe meegekomen dat ze lekker vinden. De twee reuzenpanda’s zijn op dit moment naast hun nachtverblijven ook de binnenverblijven aan het verkennen. Nieuwsgierig ontdekken zij de nieuwe omgeving.

Aankomst in Ouwehands Dierenpark

Gisteren kwamen de reuzenpanda’s rond 23:30 uur aan in Ouwehands Dierenpark. Hier zijn zij in alle rust uitgeladen en geïntroduceerd in hun nieuwe verblijf. Deze introductie verliep rustig en goed.

De reuzenpanda’s blijven nu eerst enkele weken in quarantaine alvorens zij, na de officiële opening van Pandasia, te zien zullen zijn voor bezoekers van Ouwehands Dierenpark. De exacte datum van de officiële opening is nog niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Xing Ya & Wu Wen, en natuurlijk over wanneer je ze kunt komen bezoeken? Ga dan naar www.ouwehand.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief!