Ouwehands Dierenpark prijkt op het nieuwe shirt van N.E.C.

Nieuws

Dinsdag 4 juli heeft N.E.C. onder toeziend oog van de reuzenpanda’s in Ouwehands Dierenpark het nieuwe shirt van de voetbalclub gepresenteerd. Selectiespelers Mex Bakker en Kevin Jansen toonde het nieuwe thuisshirt aan pers en genodigden. EnergieFlex en Ouwehands Dierenpark slaan de handen ineen met als doel de krachten te bundelen voor een snelle terugkeer van de club naar de Eredivisie. In het seizoen 2017-2018 speelt N.E.C. met zowel EnergieFlex als Ouwehands Dierenpark op het shirt. Komend seizoen kiest de energieleverancier voor de rugpositie om Ouwehands Dierenpark de kans te bieden op de voorzijde van het shirt te prijken.

Marcel Boekhoorn, eigenaar van Ouwehands Dierenpark, is al sinds jaar en dag een trouwe partner van N.E.C. De club is verheugd dat Marcel Boekhoorn ook komend seizoen verbonden blijft als supporter en zakelijk partner. EnergieFlex heeft het huidige contract met N.E.C. opengebroken en verlengd met maar liefst drie jaar. Samen met Jaap Bakker, algemeen directeur van EnergieFlex, en Remco Oversier, technisch directeur van N.E.C., tekende Robin de Lange, directeur van Ouwehands Dierenpark, het contract.

N.E.C. is Ouwehands Dierenpark dankbaar dat het, juist nu de club sportief gezien in zwaar weer heeft gezeten, de club steunt met het hoofdsponsorschap. Komend seizoen speelt de Nijmeegse club in de Jupiler League. Ook is N.E.C. trots dat EnergieFlex heeft besloten om de samenwerking te verlengen en hiermee de komende drie seizoenen shirtsponsor is. Samen willen alle partners de club terug brengen naar waar het thuis hoort: de Eredivisie.