Meewerkstage Onderhoud en Ontwikkeling

Wil jij jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen in een omgeving waar jouw inbreng telt? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

Binnen Ouwehands Dierenpark zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e) die ons team wilt versterken op het gebied van Vastgoedbeheer en Energiebesparing. Als stagiair(e) krijg je bij ons de unieke kans om te groeien in het vakgebied terwijl je meedraait met het bruisende team van de afdeling die verantwoordelijk is voor het onderhoud van ons prachtige dierenpark.

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage breng je ons bestaande vastgoed in kaart en draag je verbeteringen voor energiebesparing aan. Ouwehands Dierenpark, met een rijke geschiedenis van 93 jaar, heeft een mix van 126 oude en nieuwe objecten die gedocumenteerd moeten worden in een gestandaardiseerd systeem met alle relevante gegevens zoals digitale plattegronden, vloeroppervlakten conform NEN 2580, onderhoudsconditiescore conform NEN 2767, isolatiewaarden en wijze van klimaatbeheer ( installaties ). Daarnaast help je mee met de meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en identificeer je energiebesparende maatregelen. Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en interesse, formuleren we een passende opdracht.

Wat vragen wij van jou?

  • Je zit in leerjaar 2 of 3 van een relevante HBO studie in de richting van vastgoedbeheer, bouwkunde, facility management of een gerelateerd vakgebied.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage.
  • Je kunt data analyseren en structureren en hebt oog voor detail.
  • Je bent vaardig met digitale systemen en verschillende software.
  • Basiskennis van NEN-normen is een pre.
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en toont initiatief.

Wat bieden wij je?

Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort tot een van de grootste publiekattracties van Nederland. Ons dierenpark biedt een unieke mix van bijzondere dieren, educatie en entertainment. Met als missie om bewondering voor de natuur te stimuleren en mensen aan te zetten tot nadenken en actie, zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring voor onze bezoekers.

Werken bij ons betekent dat je je nooit zult vervelen, omdat je deel uitmaakt van een bruisende en stimulerende omgeving. En laten we eerlijk zijn, wie kan er tijdens de pauze even langs de giraffen en reuzenpanda's lopen om gedag te zeggen? Bij ons is dat heel normaal!

Tijdens je stageperiode heb je altijd gratis toegang tot het park en krijg je een vaste werkplek om op te werken.

Er is een kleine stagevergoeding beschikbaar.

Enthousiast geworden?

Voor de periode september 2024 tot en met december 2024 zijn wij op zoek naar een stagiair(e).

Bij interesse ontvangen wij graag:

  • Curriculum vitae
  • Een motivatie van maximaal 100 woorden

Solliciteren? Stuur dan snel een mail naar   personeelszaken@ouwehand.nl