Reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen nu dagelijks live te volgen

Nieuws Reuzenpanda Pandasia

Vandaag, woensdag 30 mei, is het precies één jaar geleden dat de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen, onder toeziend oog van vele genodigden, voor het eerst hun buitenverblijf mochten verkennen. Het gaat goed met de dieren en zij voelen zich thuis in Pandasia. Het reuzenpandaverblijf is nu één jaar officieel toegankelijk voor gasten. Pandasia wordt door de gasten uiterst gewaardeerd en is tijdens de Giant Panda Global Awards zelfs verkozen tot mooiste reuzenpandaverblijf ter wereld. De waardering is ook terug te zien in de sterke toename van het aantal bezoekers. In 2017 kwam het bezoekersaantal voor het eerst in de geschiedenis boven de miljoen gasten uit. Ter gelegenheid van dit eerste succesvolle pandajaar biedt Ouwehands Dierenpark de mogelijkheid om de reuzenpanda’s nu dagelijks live te volgen. Daarnaast heeft het dierenpark een speciale 3D panda gecreëerd die letterlijk overal mee naar toegenomen kan worden.

Reuzenpanda’s iedere dag te volgen  

Vanaf vandaag zijn de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark iedere dag te volgen door middel van meerdere webcams. Bekijk de reuzenpanda’s en hun dagelijkse avonturen live via haarscherpe beelden. Met behulp van vier verschillende cameraposities zijn de panda’s te bekijken. Deze posities hebben zicht op de binnen- en buitenverblijven. De camera’s zijn zo gepositioneerd dat er bijna altijd een panda te zien is. Klik op onderstaande button en ontdek hoe een dag van een reuzenpanda in Ouwehands Dierenpark eruit ziet.

Bekijk de live pandacams

24 uur met een panda

Voor gasten die maar geen genoeg van panda’s kunnen krijgen heeft Ouwehands Dierenpark iets bijzonders ontwikkeld. Met de speciaal ontworpen ‘Panda Snapchat World Lens’ kunnen Snapchat-gebruikers, door middel van augmented reality, een virtuele panda in de ‘echte wereld’ tot leven brengen. Plaats de panda op de meest originele posities in foto’s en video’s,  loop zelfs om de panda heen en tap op het scherm om te zien wat de panda nog meer kan.

De Snapchat-lens is kosteloos te downloaden en na downloaden 24 uur beschikbaar. De meest ludieke pandasnaps maken bovendien kans op reuzeleuke prijzen. Ook meedoen? Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Ontdek de 3D pandalens

Panda’s in beeld

De reuzenpanda’s Xing ya en Wu Wen zijn nu dagelijks live te volgen. Dat deze unieke dieren voor mooi beeldmateriaal zorgen is het afgelopen jaar al gebleken. Bekijk de korte videocompilatie voor een leuke impressie.