Facilitair medewerker

Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en soortbehoud.

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke baan? Ouwehands Dierenpark Rhenen is per direct op zoek naar medewerkers ter uitbreiding van het facilitaire team.

Als facilitair medewerker maak je dagelijks de verschillende locaties in Ouwehands Dierenpark schoon. Dit varieert van restaurants en evenementenlocaties tot kantoren en sanitaire voorzieningen op het park. Je verricht verschillende werkzaamheden zoals stofwissen, moppen, stofzuigen en het schoonmaken van het sanitair. Je werkt meestal onder leiding van een meewerkend voorman/-vrouw. Natuurlijk heb je ook veel contact met je directe collega’s.

Het betreft een functie op basis van een flex contract. Je werkt een ochtend- of een dagdienst. Ook wordt er verwacht dat je minimaal twee zaterdagen en twee zondagen per maand beschikbaar bent.

Wat vragen wij?

  • Je bent beschikbaar in de weekenden en op vakantiedagen;
  • Representatief
  • Flexibel
  • Accuraat

Meer informatie

Voor meer informatie over deze leuke en avontuurlijke baan kun je contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 0317 650 200.

Solliciteren 

Lijkt het je leuk om te werken bij Ouwehands Dierenpark, vul dan het  online sollicitatieformulier  in via onderstaande button.

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.