Flexmedewerker Onderhoud & Groenvoorziening

Ben jij een échte alleskunner en vind je het heerlijk om buiten en onder de dieren en mensen te werken? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij proactief en houd je van veel afwisseling? Vind je het leuk om een bijdrage te kunnen leveren zodat mensen een leuke dag hebben? Ben je niet vies van je handen uit de mouwen steken en je spierballen in te zetten? Solliciteer dan snel voor de functie van Medewerker onderhoud en groenvoorziening.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over zowel praktisch als technisch inzicht. Als er iemand in jouw vriendenkring een klusjesman/vrouw of hulp in de tuin nodig heeft, ben jij de eerste die gebeld wordt. Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en houdt altijd een oogje in het zeil. Daarnaast ben je flexibel ingesteld, waardoor je multi-inzetbaar bent en kun je goed omgaan met veranderingen.  

Over Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en soortbehoud.

Functie inhoud

  • Als flexmedewerker ben je inzetbaar op verschillende plekken in het park en assisteer je de technische dienst met hand en spandiensten.
  • Tevens assisteer je de medewerkers van de groenvoorziening bij o.a. fysiek zwaardere werkzaamheden en zorg je ervoor dat het park er overal verzorgd en schoon uitziet. 

Wat vragen wij?

  • je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken;
  • je bent bereid fysiek zwaarder werk te verrichten;
  • je werkt graag in een bedrijf waar de gastvriendelijkheid centraal staat; 
  • ook beschikbaar tijdens weekenden en feestdagen; 
  • je bent 18 jaar of ouder;
  • in het bezit van rijbewijs B.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 0317 650 200.

Solliciteren
Lijkt het je leuk om te werken bij Ouwehands Dierenpark, vul dan het online sollicitatieformulier in via onderstaande button. Deze vacature is op basis van een oproepcontract. Sollicitaties voor een vaste baan worden niet in behandeling genomen. 

Solliciteer hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.