Flexmedewerker Onderhoud & Groenvoorziening

Ben jij een échte alleskunner en vind je het heerlijk om buiten en onder de dieren en mensen te werken? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben jij proactief en houd je van veel afwisseling? Vind je het leuk om een bijdrage te kunnen leveren zodat mensen een leuke dag hebben? Ben je niet vies van je handen uit de mouwen steken en je spierballen in te zetten? Solliciteer dan snel voor de functie van Flexmedewerker Onderhoud en Groenvoorziening.

Wie zoeken wij?                                                                                                                                                    

Je beschikt over zowel praktisch als technisch inzicht. Als er iemand in jouw vriendenkring een klusjesman/vrouw of hulp in de tuin nodig heeft, ben jij de eerste die gebeld wordt. Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en houdt altijd een oogje in het zeil. Daarnaast ben je flexibel ingesteld, waardoor je multi-inzetbaar bent en kun je goed omgaan met veranderingen.  

Over werken bij Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en soortbehoud. Middels de Ouwehand Zoo Foundation is er in de afgelopen 11 jaar al ruim 4,2 miljoen gedoneerd aan verschillende projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan.

 

Over werken op de afdeling Tuin

Als flexmedewerker tuidienst begint je dag vroeg. Je zorgt ervoor dat het dierenpark er spik en span uitziet voordat het open gaat. De looppaden zijn begaanbaar en de beplanting van het dierenpark zorgt voor een frisse en vrolijke totaalindruk voor de gasten van het park. Jaarlijks genieten rond de miljoen mensen van jouw werk in het dierenpark. 

 

Wat ga je doen?                     

 • Als flexmedewerker ben je inzetbaar op verschillende plekken in het park en assisteer je de technische dienst met hand en spandiensten. 
 • Tevens assisteer je de medewerkers van de groenvoorziening bij o.a. fysiek zwaardere werkzaamheden en zorg je ervoor dat het park er overal verzorgd en schoon uitziet. 

Wat vragen wij?

Je hebt oog voor detail en kunt zelfstandig werken. Daarnaast ben je multi-inzetbaar en kun je goed omgaan met veranderingen.  

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken;

 • Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten;
 • Je werkt graag in een bedrijf waar de gastvriendelijkheid centraal staat; 

 • Ook beschikbaar tijdens weekenden en feestdagen; 

 • Je bent 18 jaar of ouder;

 • In het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een uniek werkomgeving, echt het maakt je trots als je zegt “ik werk in de dierentuin!”

 • Flexibiliteit in je rooster

 • Een informele werksfeer

 • 50% korting op entree bij aangesloten parken bij de Club van Elf
 • Een baan die er echt toe doet! Hoe meer omzet, hoe meer Ouwehands Dierenpark ook kan bijdragen aan natuur- en soortbehoud.

Solliciteren 

Lijkt het je leuk om te werken bij Ouwehands Dierenpark, stuur dan  je CV voorzien van foto naar; sollicitatie@ouwehand.nl  of  vul het online sollicitatieformulier in via onderstaande button. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 0317 650 200.

 

Solliciteer hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.