Meewerkstage ICT

Ben jij leergierig en heb je een passie voor alles wat met technologie te maken heeft? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Bij Ouwehands Dierenpark zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e) die barst van de energie en zin heeft om hands- on ervaring op te doen in de wereld van ICT. Als stagiair(e) krijg je bij ons de kans om je skills te showen, te leren en in het vak mee te draaien!

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) ben je bij ons geen toeschouwer, maar een volwaardig lid van ons ICT-team! Je werkt zelfstandig aan diverse projecten waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Hier krijg je alle ruimte om te groeien, te leren en jezelf te laten zien.

Wat wij zoeken:                                                                            

  • Je    volgt een MBO/HBO studie in de richting ICT;

  • Je bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage en er is ruimte voldoende ruimte aan je stage opdracht te werken. We zijn niet op zoek naar iemand die fulltime afstudeert;

  • Je hebt een duidelijk leerdoel tijdens je stage;

  • Je kunt goed zelfstandig werken;

  • Je beschikt de nodige kennis over Office365, 365Beheer, Windows Netwerken en Beheersprocessen.

Wat bieden wij je?
Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie en entertainment en heeft als visie om bewondering voor de natuur te stimuleren en mensen aan te zetten tot nadenken en handelen. Een dierenpark is een hele dynamische omgeving, kortom, je zult je niet vervelen. En wie kan er nou zeggen dat hij of zij tijdens de pauze even gedag gaat zeggen bij de giraffen en reuzenpanda’s?!.

Tijdens je stageperiode heb je altijd gratis toegang tot het park, krijg je een vaste werkplek om op te werken en kun je alle aspecten van de ICT afdeling ontdekken! Er is een kleine stagevergoeding beschikbaar.

Enthousiast geworden?
Voor de periode september 2024 tot en met januari 2025 zijn wij op zoek naar een stagiair(e). Bij interesse ontvangen wij graag:

  • CV en portfolio
  • Een motivatie van maximaal 100 woorden

Solliciteren? Stuur dan snel een mail naar personeelszaken@ouwehand.nl