De natuur roept

Voel je dat? De natuur roept,

Dus kom jezelf herkennen.

Je meten met de grootste.

En kom je klein voelen bij de reuzenpanda's.

Want als je denkt dat je alles gezien hebt, kijk dan nog eens. 

 

De natuur roept.  Dat is   onze  nieuwe  campagne  die   verwoordt  hoe verleidelijk en fascinerend de natuur is. Maar  we willen je ook  bewust maken  dat  de  natuur  beschermd  moet  worden.  Deze  week  start  de  nieuwe campagne, welke te zien zal zijn op  de  televisie, via social  media en  in het straatbeeld.     

 

 

 

De natuur roept  

In ons park laten we je zien hoe mooi de natuur is. Maar ook hoe kwetsbaar en bedreigd.    Een dag Ouwehands Dierenpark is een mooie dag uit vol bijzondere dieren, maar daarbij draag je met jouw bezoek ook bij aan natuurbehoud.   Zo gaat een deel van je kaartje naar de stichting Ouwehand Zoo Foundation,   die daarmee een belangrijke bijdrage   levert  aan natuurbeschermingsprojecten, soortbehoud en natuurbeschermingseducatie. 

 

De roep beantwoorden  

Ouwehands Dierenpark vecht al jaren voor de dieren op verschillende plekken in de wereld. Bijvoorbeeld voor de Reuzenpanda, die dankzij  goede beschermingsmaatregelen van bedreigde diersoort naar 'kwetsbaar' is gegaan, iets minder bedreigd.   Een ander goed voorbeeld is ons uitgestrekte berenbos waar we samen met Stichting Bears    in Mind beren naartoe halen die in erbarmelijke omstandigheden leven, zoals in kleine kelders in Oekraïne.   

Bekijk hier voor welke projecten wij ons nog meer inzetten.  

Bekijk alle projecten panda project 

 

Lekker dichtbij 

In de campagne   is.  gekozen voor een perspectief, waar wij als mensen (weer) echt opkijken naar dieren. Zonder dat ze op ons neerkijken. We staan samen op gelijk niveau. En lekker dichtbij. Om de kracht en pracht die dieren kunnen uitstralen te benadrukken.