Vriendenloterij en Ouwehands Dierenpark

Ouwehand Zoo Foundation (OZF) beschermt de reuzenpanda in het wild! Help jij mee? 

OZF heeft zich voor 15 jaar verbonden aan het China Conservation and Research Centre for Conservation of the Giant Panda (CCRCGP). Het bedrag dat OZF doneert aan deze organisatie wordt gebruikt voor bescherming van de unieke diersoort en het leefgebied en voor onderzoek. Dit doen we door:

  1. Samen met de lokale bevolking het leefgebied van de reuzenpanda’s te herstellen door groene ‘corridors’ aan te leggen door het aanplanten van (bamboe)bos en andere vegetatie. 
  2. De lokale bevolking te helpen met het ontwikkelen van alternatieve inkomstenbronnen in ruil voor het beschermen van het leefgebied van de reuzenpanda. 

Hoe kun jij helpen?
De Vriendenloterij is de cultuurloterij van Nederland. Bij deelname met loten steun je culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Minimaal 40% van de inleg gaat direct naar de culturele partners.   Ouwehands Dierenpark is partner van de Vriendenloterij en je kunt ‘geoormerkt’ meespelen en er daarmee voor kiezen Ouwehands Dierenpark te steunen. Jouw 40% inleg komt ten goede van het beschermen van de reuzenpanda in China! 

Meespelen voor OZF!

 18+ speel bewust