Meewerkstage Marketing & Communicatie

Ben jij een natuurtalent in het bedenken van communicatie uitingen en vind je het een uitdaging de juiste doelgroep op een juiste manier te bereiken? Ben je iemand die niet afwacht, maar zelf initiatief neemt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met onderzoek doen naar communicatievraagstukken als ‘Hoe kan ik ons schoolreis aanbod bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen en wat is daarvoor nodig? ‘Hoe schrijf ik een tekst over onze zakelijke locaties zodat de doelgroep hun vergadering of bedrijfsfeest bij ons wil organiseren?’ Je doet onderzoek naar nieuwe kansen/doelgroepen en maakt een plan van aanpak. Vervolgens voer je zelfstandig, maar natuurlijk in samenwerking met het team, je plan uit en brief je de juiste collega’s of bureaus waarmee we samenwerken. Je houdt je bezig met projecten voor zowel offline als online kanalen, vooral extern maar ook wel eens intern.

Over de afdeling M&C
Je komt te werken op de afdeling Marketing en Communicatie waar de verantwoordelijkheid ligt voor de communicatie op- en buiten het dierenpark, zowel online als offline, en de organisatie van (PR)events. Daarnaast houden we ons bezig met de beleving op het park in de vorm van thematisering maar ook met entertainment en educatie. Deze afdeling is constant op zoek naar vernieuwing om een unieke beleving te creëren voor de gasten. 

Wat bieden wij je?
Als stagiair(e) speel je bij ons geen ‘bijrolletje’ maar ben je een belangrijk onderdeel van ons ambitieuze team. Je werkt zelfstandig aan verschillende projecten en krijgt bij ons veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Natuurlijk werk je ook veel samen met het team en andere afdelingen en word je begeleid. Tijdens je stageperiode heb je elke dag gratis toegang tot het park, krijg je een computer om op te werken en kun je alle aspecten van de Marketing & Communicatie afdeling ontdekken! In deze periode ga je meemaken wat het allemaal voor een Marketingteam betekent als er een nieuwe diersoort, namelijk de panters, naar het park komt en wat er komt kijken bij het organiseren van een avondevent in de winterperiode! Er is een basis stagevergoeding beschikbaar. 

Herken je jezelf in dit profiel?                                                                     

  • Je volgt een HBO  studie in de richting Marketing Communicatie
  • Je bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage (er is ruimte om 1 dag aan je stage opdracht te werken).  We zijn  niet op zoek naar  iemand die fulltime afstudeert. 
  • Je kunt overweg met Adobe Creative (zoals Photoshop, Illustrator, InDesign)
  • Affiniteit met de leisure industrie is een pré
  • Je schrijft foutloos Nederlands
  • Je bent enthousiast en ondernemend
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent niet bang om jouw mening te geven!

Enthousiast geworden?  
Voor de periode vanaf augustus/september 2024 tot en met  januari/februari 2025 zijn wij op zoek naar een stagiair(e). Solliciteer nu! Wat we graag van je ontvangen: 

  • CV en motivatie van max 100 woorden
  • Kleine uitdaging: Noem 2 punten die je goed vindt van onze zakelijke pagina op de website en noem 2 kansen die je ziet om ons aanbod nog duidelijker naar voren te brengen. 

Stuur snel een mail naar marketing@ouwehand.nl of reageer direct via onderstaande button:

Solliciteer nu!

Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark in Rhenen behoort tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie en entertainment en heeft als visie om bewondering voor de natuur te stimuleren en mensen aan te zetten tot nadenken en handelen. Een dierenpark is een hele dynamische omgeving, kortom je zult je niet vervelen. Wie kan er nou zeggen dat hij/zij tijdens het werk uitzicht heeft op ringstaartmaki’s of tijdens de lunchpauze even gedag gaat zeggen bij de reuzenpanda's?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.