Zelfstandig werkend kok

Binnen onze afdeling Food & Beverage zijn wij op zoek naar een enthousiaste en creatieve kok die graag bijdraagt om onze bezoekers een onvergetelijke dag te bezoeken. De functie zelfstandig werkend kok is veelzijdig en erg afwisselend. Wil jij werken in een mooie groene omgeving tussen de dieren, waarbij plezier, collegialiteit en kwaliteit de belangrijkste drijfveren zijn, dan zijn we op zoek naar jou!

Over werken bij Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie, horeca en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en soortbehoud. Middels de Ouwehand Zoo Foundation is er in de afgelopen 11 jaar al ruim 4,2 miljoen gedoneerd aan verschillende projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan.

Over afdeling Food & Beverage
Je komt te werken op de afdeling Food & Beverage binnen het dierpark. Misschien niet de eerste gedachte die je had toen je begon met je koksopleiding, maar we kunnen melden dat juist binnen onze afdeling veel gebeurt op gebied van food. Of het nu gaat om een duurzaam, gezond en gevarieerd aanbod voor onze dagbezoekers of verrassende gerechten voor onze zakelijke en privé events. Veel afwisseling dus waarbij kwaliteit voorop staat.

Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend kok ondersteun je ons F&B-team op verschillende locaties. Zo werk je de ene dag in het prachtige Aziatisch restaurant ‘’Pandasia’’ boven de reuzenpanda’s. Dit restaurant biedt authentieke Aziatische gerechten met een open keuken. De andere dag werk je op het terras ‘’Maki lounge’’ waar je direct in contact staat met de gasten, hoe leuk is dat! Of wil je jouw kennis en creativiteit gebruiken voor onze events? Dat kan ook, van luxe lunches tot chique galadiners, ons F&B-team verzorgt het allemaal. Wij proberen dagelijks kleine stapjes vooruit te maken om ons aanbod in kwaliteit, duurzaamheid en service te verbeteren. Ook het implementeren van de laatste foodtrends is hierbij een belangrijk onderdeel. Hoe gaaf is het dat wij jou in dit proces gaan meenemen! Het betreft een fulltime functie van  38 uur.

Wat vragen wij?

  • Een enthousiaste collega en een echte team-player.
  • Iemand met een intrinsieke motivatie die er elke dag voor wil gaan.
  • Creatief en oplossingsgericht kunnen werken.
  • Een passie voor koken met de bijbehorende dynamiek.
  • Je haalt veel voldoening uit je werkzaamheden en draagt graag bij aan een optimale beleving.
  • Iemand die graag werkt tijdens weekenden en feestdagen.
  • Je vindt het leuk om nieuwe collega’s te trainen en je passie over te dragen.
  • Een SVH-leermeester of bereid om dit te worden.
  • Kennis van HACCP.

Wat bieden wij?

  • Een unieke werkomgeving. Echt het maakt je trots als je zegt ‘’ik werk in de dierentuin’’.
  • Een informele werksfeer met een hoge mate van betrokkenheid.
  • Salaris in functiegroep 6 Leisure CAO, schaalindeling afhankelijk van ervaring.
  • Flexibiliteit in je rooster, wij vinden het belangrijk dat je ook leuke dingen in je privétijd kan doen, zo werk je ook voor het merendeel overdag.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Een baan die er echt toe doet! Hoe meer omzet, hoe meer Ouwehands Dierenpark ook kan bijdragen aan natuur- en soortbehoud.
  • Een leuke en afwisselende baan in een hecht team, waar autonoom werken wordt gestimuleerd.

Solliciteren?
Stuur een sollicitatiebrief met jouw motivatie vóór 9 mei 2021 naar Ouwehands Dierenpark via het e-mailadres sollicitatie@ouwehand.nl of vul het online sollicitatieformulier in via onderstaande button. 

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.