Oog in oog met de reuzenpanda's en koala's

Sta oog in oog met de natuur.  Oog in oog met  de enige reuzenpanda's en koala's in Nederland! Kijk je ogen uit deze zomer. Er is zoveel te zien in Ouwehands Dierenpark! 

Reserveer nu

Kom deze zomervakantie de meest unieke diersoorten bewonderen. Een reuzenpanda en koala? Je vindt ze alleen in Ouwehands Dierenpark! Kom de jonge flamingo's en wrattenzwijnen bewonderen of ga langs bij het pasgeboren pelikanenjong of de roodbuiktamarin tweeling.

 Weer of  geen weer
Warm? Regen? Het maakt allemaal niets uit! Ons dierenpark bevindt zich op de Grebbeberg, omringt door het Grebbebos.  Dat betekent dus veel bomen en daarmee veel koele schaduwrijke plekken! Er zijn genoeg overdekte dierverblijven en speelgelegenheden  om  af te koelen of droog te staan tijdens een zomerbuitje.   

Familieshow ZOOnite
Maak kennis met Lynn en Jay. Lynn is net in Nederland komen wonen vanuit Kenia. Ze is gek op dieren. Haar klasgenoot Jay niet, die is gek op breakdance. Samen moeten ze een schoolopdracht maken, maar over het onderwerp worden ze het maar niet eens…Tijdens een bezoek aan de koala’s in het dierenpark struikelt Lynn in de waterbron en gebeurt er iets magisch. Ga mee op avontuur tijdens de familieshow ‘De natuur roept’ met ZOOnite!   Je ziet de nieuwe show  in de  theatertent. 

Bamboo Bill 'Welkom in de jungle'

Bamboo Bill is terug in Ouwehands Dierenpark!  In de muzikale familieshow  ‘Welkom in de Jungle’ gaat Jungle Jack op zoek naar zijn goede vriend Bamboo Bill in de Afrikaanse jungle. Hij heeft namelijk nog een dringende vraag aan de beroemde avonturier. Maar of Bamboo Bill daarop zit te wachten. Je ziet de nieuwe show  in een nieuwe locatie in RavotAapia. 

Oog in oog met een dierverzorger
Altijd al een dierverzorger het hemd van het lijf willen vragen over jou favoriete dier? Bekijk het dagprogramma en sluit aan bij de dierenpraatjes.  Of ga langs bij de gidsen die jou alles vertellen over dierenhuiden of skeletten. 

Zeeleeuwenvoorstelling Koester
Ontdek het belang van biodiversiteit in een verhaal vertelt door de Californische zeeleeuwen in Ouwehands Dierenpark. Kom erachter hoe belangrijk elk levend wezen is, hoe uniek ze zijn en wat ze zo speciaal maakt. Tijdens deze interactieve spetterende voorstelling boordevol mooie lichteffecten bewonder je de krachten van de Californische zeeleeuwen. ‘Koester, een duik in biodiversiteit’.   Je ziet de zeeleeuwenvoorstelling in de Blue  Lagoon.

 

RESERVEER NU