Live meekijken naar het reuzenpandajong!

Nieuws Reuzenpanda Geboortenieuws

Ouwehands Dierenpark biedt iedereen de mogelijkheid om live mee te kijken naar de vertederende beelden van het opgroeiende pandajong. Voor één euro kijk je één uur mee naar de unieke beelden uit het kraamhol. De donatie komt ten goede aan het in stand houden van de zwaar bedreigde reuzenpanda.

Het reuzenpandajong dat op 1 mei 2020 ter wereld kwam groeit hard. Inmiddels is het een echte kleine panda geworden met kenmerkende zwart witte vacht. De komende maanden zal het moeten leren lopen en moeder Wu Wen leren volgen. Naar verwachting zal het jong na de zomer voor het eerst buiten het kraamhol in Ouwehands Dierenpark te zien zijn voor bezoekers. Tot die tijd zijn de vertederende beelden uit het kraamhol live te volgen. De livestreambeelden zijn dagelijks beschikbaar tussen 10.00 uur en 21.00 uur.  

De donaties om de beelden te bekijken dragen bij aan de intensieve verzorging van de panda’s, wetenschappelijk onderzoek, het fokprogramma en natuurbescherming met als hoofddoel het in stand houden van deze unieke diersoort.

Stem op je favoriete pandanaam
In augustus is het pandajong 100 dagen oud en zal het volgens Chinese traditie op dat moment een naam toegewezen krijgen. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete pandanaam.  Stemmen kan t/m woensdag 5 augustus 2020 via  deze pagina